Başkan Yüksel gündemi değerlendirdi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 15:58

Başkan Yüksel gündemi değerlendirdi

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, haftalık olağan toplantıda partililere hitap etti.

reklam
Başkan Yüksel gündemi değerlendirdi
Son Güncelleme :

10 Mart 2021 - 23:40

126 views

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, haftalık olağan toplantıda partililere hitap etti.

Gündeme yönelik konuları değerlendiren Başkan Yüksel yaptığı konuşmada, “Bugün kutsal bir aşkla tüm müslümanların Miraç Kandilini kutluyor, ülkemize barış, huzur getirmesini temenni ediyorum. Bir insana 20-25 kişi saldırmak bizim kültürümüzde de yok, ne insanlığa, ne de müslümanlığa sığar. Bu nasıl bir vicdansızlıktır. Büyük ortağa bir şey deyince soluğu mahkemede alıyorsunuz, diğerine bir şey deyince de dayak yiyorsunuz. Sizlere yazıklar olsun. Bu ülkede Genel Başkanımıza linç girişiliyorken hesabı sorulamıyor. Gel de bu ülkede yargı reformu bekle. Levent Gültekin’e de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm kadınların günü 1 gün değil her gün kutlanmalı. Ülkemizde kadınlar linç ediliyor. Bu sebeple 8 Mart’ı görkemli şekilde kutlayamadık. Türk kadını fedakardır. Şu anda da Türk kadınları öldürülüyor. Türk kadını Cumhuriyetine, vatanına bağlıdır. Onun için hepsinin başımızın üstünde yeri var. 2020 yılında 300 kadın katledildi. Bu yıl ilk 2 ayda 58 kadın öldürüldü. Derhal yasa çıkartılmalı ve kadınlar korunmalıdır.
ÜLKEYİ BU HALE GETİRENLER UTANMADAN LAF EDİYORLAR
Birkaç gün önce Milli Mücadelemizin mihenk taşlarından ilk diyanet işleri başkanımız Rıfat Börekçi’nin ölüm yıldönümüydü. İskilipli Atıf’ı ananlar, ilk diyanet işleri başkanımızı unuttu. Bir Avrasya tüneli var. Deli Dumrul vergisi gibi. Gidenden de gitmeyenden de vergi alınıyor. Tüneli hiç görmeyenden de vergi alınıyor. Geçiş garantisi karşılanmadığı için onu tüm vatandaşlar karşıladı. Ayçiçek yağının bardakla satıldığı ülkede yaşıyoruz. Bu ülkeyi bu hale getirenler utanmadan laf ediyorlar. Emekliler kasaptan 5-10 liralık et istiyor. Emekli bu hale düşürüldü. Ama er geç bunun hesabı sorulacak. 34 milyon kişinin bankalara kredi ve kredi kartı borcu var. Helikopter kazasında canlarını veren kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. 1996 yılında alınmış 28 yıldır kullanıyoruz. Sizin altınızdaki makam araçları kaç yıllık. Niye Türk evladını düşünmüyorsunuz? Aynı helikopterden 38 canımızı şehit verdik. Bu helikopterler alınırken Genelkurmay alınmasın diye diretirken alınmış, günümüze kadar kullanılmıştır. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Onlara da Allah’tan sabır diliyorum.
HALKI ÖKSÜZ VE YETİM BIRAKTINIZ
Pandemi döneminde halkı kimsesiz, öksüz ve yetim bıraktınız. Tüm dünya ülkeleri halkını düşünürken, bunlar IBAN numarası yolladınız. Çünkü tükettiniz. Merkez Bankası eksi rezerve düştü. Zor günler için saklanan parayı bile iç ettiniz. Bu kadar vicdansız ve vurdumduymazsınız. Aşı olanların sayısı toplam 10 Milyon. Nüfusun yüzde 10’unu aşılamışız. Dünyada 20. sıradayız. Hani 4,5 milyon anlaşma yapmıştınız ve Ocak ayında gelecekti. Hani aşı nerede? Hızla vaka sayısı artıyor ve virüs mutasyona uğruyor. Çare aşı. Ama aşı nerede. Tüm millet adına soruyorum. nerede aşı. Hani 50 milyona yakın aşı gelecekti. Ne zaman gelecek o da belli değil. Onu da devlet sırrı yaptılar. Türkiye’de siyasetçiler dövülüyor. Mafyalar birilerinin yanında laf söylüyor. Hukuka güven yerlerdeyken siz ne reformu yapacaksınız. Manzara maalesef bu. Gerçek beka sorunumuz ülkede adalet sorunudur. Biz ülkeyi bu bataktan çıkaracağız. Bu vatana ve geleceğimize hep beraber sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.