BAŞKAN YILMAZ BERAT KANDİLİ’Nİ KUTLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:58

BAŞKAN YILMAZ BERAT KANDİLİ’Nİ KUTLADI

reklam
BAŞKAN YILMAZ BERAT KANDİLİ’Nİ KUTLADI
Son Güncelleme :

19 Nisan 2019 - 12:05

170 views

        BAŞKAN YILMAZ BERAT KANDİLİ’Nİ KUTLADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yayınladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni kutladı.

Başkan Yılmaz, kutlama mesajında şu sözlere yer verdi; “İslam alemi olarak, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, güzelliklerin bir arada yaşandığı Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan, mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm İslam âlemi için fırsat olan Berat Kandili, Allah’ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, günahlarını affettiği, dualarına karşılık verdiği mübarek gecelerden birisidir. Bu eşsiz gecenin İslam âlemine hayırlar getirmesini, günahlardan beratımıza vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta siz kıymetli hemşehrilerim olmak üzere, tüm İslâm âleminin mübarek Berat Kandili’ni tebrik ediyor, Ramazan-ı Şerife barış, huzur ve güven içinde kavuşmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.