BAŞKAN YAVUZ “TÜM TÜRKİYEYE VE KIRIKHAN HALKINA TEŞEKKÜRLER” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 07:33

BAŞKAN YAVUZ “TÜM TÜRKİYEYE VE KIRIKHAN HALKINA TEŞEKKÜRLER”

reklam
BAŞKAN YAVUZ “TÜM TÜRKİYEYE VE KIRIKHAN HALKINA TEŞEKKÜRLER”
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2016 - 1:25

175 views

KIRIKHAN DEMOKRASİ VE MİLLİ İRADE İÇİN BUGÜNDE AYAKTAYDI
BAŞKAN YAVUZ “TÜM TÜRKİYEYE VE KIRIKHAN HALKINA TEŞEKKÜRLER”

Dün gece Türkiye’nin tarihine koca bir kara leke olarak yazılan Darbe harekâtına 7 den 70’e tüm vatandaşlarımızın sokaklara çıkarak, tankların önüne yatması, darbeye direnerek topyekûn karşı çıkması, Demokrasi uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda etmesi, kendi iradesine sahip çıkarak dış mihrakların oyununu bozması, ülkemizin her kesiminden olumlu karşıldı ve darbecilerin heveslerini de kursaklarında bıraktı.
Ülkemizin hem Darbecilere karşı hem de ülkemizi karıştırmak isteyen hıyanet çetelerine karşı Demokrasi dersi verdiğini belirten Başkan Yavuz şunları söyledi;
“Bugün akşam saatlerinde Milletvekilimiz, ilçe başkanımız, parti yönetimimiz, Gençlik ve kadın kollarımız, siyasi görüşü farklı olan ama Demokrasiye inanan muhalefet partilerimiz, farklı dil ve dinlere mensup,  partili ve partisiz bütün vatandaşlarımızla birlikte el ele, omuz omuza vererek BİZ BU OYUNU BOZARIZ diyerek Devletimize, Demokrasimize ve halkımızın iradesine sahip çıkma adına 5 yol çatında bir araya geldik. Demokrasi ve milli irade için meydanları boş bırakmayacağımızı cümle âleme gösterdik. Ders alması gerekenlere büyük bir Demokrasi dersi verdik. Allah hepinizden razı olsun.
Demokrasiye sahip çıkma adına canlarını feda eden ve bu uğurda şehitlik mertebesine eren bütün vatan evlatlarımıza ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle kara günleri ve geceleri bizlere yaşatmasın..
BİZLER BİR BÜTÜNÜZ, ALLAH DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE ZARAR VERMESİN. BARIŞ, KARDEŞLİK,  BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.