BAŞKAN YAVUZ; ” Anneler Günümüz Kutlu Olsun “  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 17:43

BAŞKAN YAVUZ; ” Anneler Günümüz Kutlu Olsun “ 

reklam
BAŞKAN YAVUZ; ” Anneler Günümüz Kutlu Olsun “ 
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2019 - 15:00

146 views

BAŞKAN YAVUZ; ” Anneler Günümüz Kutlu Olsun “                                                                               

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Anneler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. “Anne toplumun can damarına soluk veren asil bir imparatorluktur” diyen Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

Bizlere hayat veren , kötülüklerden koruyan ,gücümüze  güç ,umutlarımıza umut katan güç anne  sevgisidir . Sevgilerin en kutsalı ,en mükemmeli ve en fedakarı ,çocuğu,  gülünce  gülen o ağlayınca ağlayan mübarek varlık annelerimizdir. Sevginin, fedakarlığın ,sıcaklığın ve sonsuz hoşgörünün sembolü ola annelerimizin,  ” 12 Mayıs Anneler günü;  tüm Annelerimizi onurlandıran en  önemli günlerimizden birisidir.

Annelik, yüce ALLAH’ın basiret sahibi kadınlara verdiği cennet  tüten bir nimettir. Çünkü özümüz de onlar, ömrümüz de onlardır. Karşılıksız sevginin bahçesinde, sonsuzluğu doğuran bu hazine, yeri geldiğinde baş tacı, yeri geldiğinde çaresizliğe ilacın ta kendisidir Annelik.

Anneye verilen değer bir toplumun genetiğini ortaya koyan gerçeklerdir. Anne yüreği; Sevgi, şefkat, iyilik ve merhamet ile iç içe harmanlanmış bir zenginlik taşır. Annesini seven insan aynı zamanda ideal bir eştir. Anne duası ALLAH katında en makbul dualardandır. Annelerin en büyük servetleri ALLAH’ a kulluk eden, vatanına, milletine hizmet eden; Bayrağına, devletine, milletine âşık evlatlarıdır.

Annelerimiz sadece bir gün değil her gün her an hatırlanması gereken en önemli varlıklarımızdır. Bazen tatlı bir tebessüm, bazen sıcak bir anne fısıltısı, bazen de içtenlikle gözlerimizden akan birkaç damla tuzlu gözyaşı, Annelerimize sunacağımız en büyük hediyedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal sorumluluğunun tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duyguları ile gücümüze   güç , umutlarımıza umut ve hayatımıza anlam veren , başta Şehit ve Gazi annelerimiz olmak üzere, tüm dünya annelerinin, anneler gününü kutlar; Sağlık, mutluluk ve uzun ömürler dilerim” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.