Başkan Yalçın Yayladağı için çalışıyor  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:00

Başkan Yalçın Yayladağı için çalışıyor 

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye doğalgaz müjdesi verdi.

reklam
Başkan Yalçın Yayladağı için çalışıyor 
Son Güncelleme :

25 Ocak 2022 - 23:58

142 views

Başkan Yalçın Yayladağı için çalışıyor 

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye doğalgaz müjdesi verdi.
İlçesi için çalışan Başkan Yalçın, ilçede doğal ortamda bulunan hayvanların yaşamlarını sürdürmeleri için doğadaki hayvanlara yem ve su verdi.
Başkan Yalçın, AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu ve İşletme Müdürü Önder Akyol ile taşımalı sistem doğal gaz planlama toplantısını yaptıklarını, yapılan planlama ile ilçeye 2023 yılında doğalgazın geleceğini belirtti. Başkan Yalçın, projenin hayat geçmesindeki desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’e teşekkür etti.
YALÇIN: İLÇEMİZE MÜJDELER OLSUN
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, yaptığı açıklamada; “Müjdeler olsun. 2023’te İlçe Merkezimiz DOĞALGAZ’a kavuşacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Aksa Doğal Gaz Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu ve İşletme Müdürü Önder Akyol ile ilçemiz için taşımalı sistem doğal gaz planlama toplantısını yaptık. Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanımız, Teşekkürler Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, Teşekkürler Milletvekilimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik” ifadelerini kullandı.
reklam
BAŞKAN YALÇIN HAYVANLARI ELLERİYLE BESLEDİ
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede doğal ortamda yaşayan hayvanları kış koşullarından korumak ve aç kalmalarını önlemek için hayvanlara elleriyle yem verdi. Başkan Yalçın’a AK Parti Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik eşlik ederken, Yayladağı Belediyesi ekipleri de hayvanların beslenmeleri için muhtelif yerlere yem bıraktı.
Haber: Levent AŞKAR
reklam
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.