Başkan Toksoy Yolculuk Yapanlara İftar Kumanyası Dağıttı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:04

Başkan Toksoy Yolculuk Yapanlara İftar Kumanyası Dağıttı

reklam
Başkan Toksoy Yolculuk Yapanlara İftar Kumanyası Dağıttı
Son Güncelleme :

20 Haziran 2016 - 9:18

136 views

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde belediye tarafından iftar vaktinde seyahat eden otobüs yolcularına ve sürücülerine iftar kumanyası dağıtıldı.
Dörtyol Belediyesince otobüs terminali ve ilçeden geçen şehirlerarası karayolunda ramazan ayı nedeniyle iftar saatinde seyahat eden sürücü ve yolculara iftarlarını vaktinde yapmaları için kumanya dağıtıldı.
Otogar içerisinde gerçekleşen dağıtımına katılan Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, yolculara ve şoförlere iftar kumanyasını ikram ederek kazasız hayırlı yolculuklar diledi. Toksoy, “Belediye olarak, Ramazan ayında yolda iftar yapmak zorunda kalan yolculara ve iftarına yetişemeyen vatandaşlarımıza ramazan kumanyası dağıtarak iftar yapmalarını sağlıyoruz. Ramazan ayının ilk günü başladığımız çalışmalarımız ramazan ayının son gününe kadar devam sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-146’);
});

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-205’);
});

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.