BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 12:24

BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

reklam
BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Son Güncelleme :

02 Nisan 2019 - 12:03

131 views

BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında bu önemli günün tüm insanlığa huzur, sevgi ve bereket getirmesini temenni eden Başkan Savaş, “Bu gece, Sevgili Peygamberimizin Mescid-i Aksa’dan Cenab-ı Hakk’a yürüyüşünün tecelli ettiği mukaddes ve hikmet dolu bir gecedir. Bu güzel gece, sevgi, saygı, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma gibi ahlaklı değerlerin önümüzü açması için büyük nimettir. Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu hayırlı gecede edeceğimiz dualar, huzurumuza ve mutluluğumuza katkı, birlik ve beraberliğimize güç sunsun.”

Bu duygu ve düşüncelerle başta Hataylı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutlar; aramızdaki sevgi ve kardeşlik duygularının artmasına, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olması temennisiyle saygı ve selamlarımı sunarım” dedi.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.