BAŞKAN SAVAŞ, TÜRKAB İL YÖNETİMİNİ AĞIRLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:09

BAŞKAN SAVAŞ, TÜRKAB İL YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

reklam
BAŞKAN SAVAŞ, TÜRKAB İL YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
Son Güncelleme :

29 Aralık 2017 - 8:36

133 views

BAŞKAN SAVAŞ, TÜRKAB İL YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, TÜRKAB (Türkiye Kardeşlik Birliği) Sivil Toplum Örgütü il temsilcilerini HATMEK’teki makamında ağırladı.

Hatay halkına hizmet etmeyi görev edinen sivil toplum kuruluşlarına karşı gerekli hassasiyeti gösteren Başkan Savaş, fikir alışverişinde bulunarak kurumların çalışmaları hakkında bilgi alıyor. Toplum ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve bu şuurla hareket eden TÜRKAB Sivil Toplum Örgütü İl Başkanı Nejla Heybeli, Başkan Yardımcısı Fikriye Yıldız, Ferhat Tekerli’de proje ve çalışmalarını aktarmak üzere Başkan Savaş’a ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş ise TÜRKAB’ın çalışmalarındaki özverili ve başarılı faaliyetlerini takip ettiğini belirterek, Hatay halkına daha hayırlı işler yapılması temennisinde bulundu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.