BAŞKAN SAVAŞ, ÖĞRENCİLERİN EMEKLERİNE DESTEK OLUYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 13:48

      BAŞKAN SAVAŞ, ÖĞRENCİLERİN EMEKLERİNE DESTEK OLUYOR

reklam
      BAŞKAN SAVAŞ, ÖĞRENCİLERİN EMEKLERİNE DESTEK OLUYOR
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 3:19

162 views

      BAŞKAN SAVAŞ, ÖĞRENCİLERİN EMEKLERİNE DESTEK OLUYOR

Avrupa Birliği Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonel programı çerçevesinde çalışan Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Teknik ve Anadolu Lisesi,  “Asi Yıldız” markası ile Hatay ipeğinin ulusal ve uluslararası platformda tanıtımını yapıyor.

Hatay’ın tek ipek dokuma okulu olan Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Teknik Lisesi öğretmenleri, tanıtıma destek veren Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK’teki makamında ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerin çalışmalarına daima destek vereceklerini belirten HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kentle özdeşleşmiş olan ipek dokuma sanatının tanıtımına her platformda katkıda bulanacaklarını söyledi.

Öte yandan okul öğrencileri tarafından yapılan Hatay’a özgü yeşil zeytinin tatlandırılmasıyla elde edilen fıstıklı zeytin tatlısının patent başvurusunu yaptıklarının bilgisini paylaşan okul öğretmenleri, Başkan Savaş’a bu ürünü hediye etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.