BAŞKAN SAVAŞ HEMŞEHRİLERİNDEN HATAYSPOR’A DESTEK İSTEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 06:17

BAŞKAN SAVAŞ HEMŞEHRİLERİNDEN HATAYSPOR’A DESTEK İSTEDİ

reklam
BAŞKAN SAVAŞ HEMŞEHRİLERİNDEN HATAYSPOR’A DESTEK İSTEDİ
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 12:46

134 views

BAŞKAN SAVAŞ HEMŞEHRİLERİNDEN HATAYSPOR’A DESTEK İSTEDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Spor Toto 1. Lig’i üçüncü sırada bitirerek Süper Lig’e çıkmak için play-off oynamaya hak kazanan Hatayspor’un geleceği için Hatay’da ve yurtdışında yaşayan hemşehrilerinden destek istedi.

“PAYLAŞACAĞIMIZ EURO HESABINDAN HATAYSPOR’UMUZUN ŞAMPİYONLUĞUNA HEMŞEHRİLERİMİZİN KATKILARINI BEKLİYORUZ” 

Hatayspor’un başarılarına değinerek Hataylı hemşehrilerine destek çağrısında bulunan Başkan Savaş, “Sayın Valimiz ile Hatayspor’umuzu seven, Hatay’da ve Hatay dışında yaşayan tüm dostlarımız için bir kampanya başlattık. Biliyoruz ki Hatayspor’umuz yıllardır Türkiye Futbol Federasyonunun çeşitli liglerinde top oynadı, zaman zaman da güzel başarılar elde etti. Son yıllarda yönetici arkadaşlarımız, teknik heyetimiz, futbolcularımız ama en çok da taraftarlarımız başarıyı hak eden çalışmalar yaptı. Bu çalışmaların ürünü olarak geçen yıl direkt 1. Lig’e çıkan takımımız bu sene de mütevazı kadrosuyla Süper Lig’i zorlamaktadır. Birinci ligin normal sezonunu üçüncü bitiren ve şu anda play-off’un en fazla şans tanınan takımı olan Hatayspor’umuz hemşehrilerimizin ve sporseverlerimizin yardımıyla inşallah ilk defa bu sene Süper Lig’e çıkacak. Biz biliyoruz ki Süper Lig fırsatlar ligidir. Ve bu fırsatlardan tüm hemşehrilerimiz faydalanacak. Gerek moral ve motivasyon gerek ekonomik gerekse şehrin dinamiklerine katacağı fırsatı hep birlikte yakalamak istiyoruz. Bu nedenle dün Sayın Valimiz ile birlikte başlatmış olduğumuz kampanyaya yurtdışından katkı yapmak isteyenleri de katmak istedik. Buradan yurtdışında yaşayan ama kalbiyle, gönlüyle, gözüyle kendini Hatay’da hisseden ve Hatay’ı her gün anbean hissederek izleyen hemşehrilerimizden bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz. Şu an arkadaşlarımız Ziraat Bankası’nda Euro hesabı açıyor ve biraz sonra sosyal medya hesabımızdan paylaşacağımız Euro hesabımızdan Hatayspor’umuzun şampiyonluğuna hemşehrilerimizin katkılarını bekliyoruz” dedi.

“BUGÜN HATAYSPOR’UMUZ, GELECEĞİMİZ İÇİN BİRLEŞME GÜNÜ”

Konuşmasının devamında Başkan Savaş, “Biliyoruz ki Ramazan ayı rahmet ve bereket ayı. Bu Ramazan ayında onların Hatayspor’a yapacakları katkı doğmamış çocuklarımıza bile ekonomik, sosyolojik, psikolojik, moral ve motivasyon olarak büyük katkı sağlayacaktır. Bugün Hatay için Hatayspor’umuz ve geleceğimiz için birleşme günü. Bu birleşme gününde Hatay dışında yaşayan ve aynı zamanda yurtdışında Hatay’ı özlemle takip eden tüm dostlarımızın güçleri yettiğince Hatayspor’umuza desteklerini bekliyoruz. Buradan bütün Hatay dışında yaşayan dostlarımıza Hatay’dan ve Hataylı hemşehrilerimiz ile birlikte kucak dolusu selamlarımızı, saygılarımızı, sevgilerimizi gönderiyoruz. Hepinizi hasretle, sevgiyle kucaklıyoruz. Hem Ramazan’ımızın, hem de önümüzde önümüzdeki günlerde yaşayacağımız Ramazan Bayramı’mızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Çok olsun bizim olsun, Hatay bir olsun çok olsun,  Hatay başarılı olsun, zirvede ligi bitirsin. Önümüzdeki yıl hep birlikte Süper Lig’in takımlarıyla Hatay’da maçı birlikte izleyelim” ifadelerini kullandı.  (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.