BAŞKAN SAVAŞ BİR OLSUN ÇOK OLSUN DEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 21:55

BAŞKAN SAVAŞ BİR OLSUN ÇOK OLSUN DEDİ

reklam
BAŞKAN SAVAŞ BİR OLSUN ÇOK OLSUN DEDİ
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2019 - 10:57

147 views

BAŞKAN SAVAŞ BİR OLSUN ÇOK OLSUN DEDİ

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor’un geleceği için başlatılan ‘Bir Olsun Çok Olsun’ kampanyasına destek verdi.

Gün içinde Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte düzenlenen basın toplantısında kampanyanın detaylarını paylaşan Başkan Savaş, gerçekleşen toplantıdan hemen sonra belirtilen hesaba şahsı adına 5 bin lira destekte bulundu.

Süper Lig yolunda hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ve son viraja giren Hatayspor’un geleceği için başlatılan destek kampanyasına tüm Hataylıların sahip çıkmasını ve destek olmasını isteyen Lütfü Savaş, Hatayspor’un başarısının şehre olumlu yansıyacağını bir kez daha ifade etti.

Süper Lig’e çıkmak için Adana Demirspor ile play-off maçlarına çıkacak olan Hatayspor, ilk maçta rakibine konuk olacak. 22 Mayıs’ta Adana’da oynanacak maçın rövanşı ise 26 Mayıs Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Hatayspor rakibini saf dışı bırakması halinde ise paly-off ’un diğer eşleşmesinden gelen rakibi ile Süper Lig için final maçına çıkacak ve tarihinde bir ilke imza atmak için kıyasıya mücadele edecek.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.