Başkan Şanverdi: “Vatanımıza, Devletimize ve Milletimize Yapılan Saldırılara Karşı Biriz” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:02

Başkan Şanverdi: “Vatanımıza, Devletimize ve Milletimize Yapılan Saldırılara Karşı Biriz”

reklam
Başkan Şanverdi: “Vatanımıza, Devletimize ve Milletimize Yapılan Saldırılara Karşı Biriz”
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2016 - 15:10

188 views

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi “Bu darbeyi yapanlar vatanına ihanet etmiş”

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi,yaptığı açıklamada: ”Savaş ortamında kurulup demokrasiyi ve cumhuriyetçiliği kendine şiar edinmiş, şehit kanlarıyla yoğrulmuş, yüce devletimize, demokrasimize ve “Cumhur”iyetimize yapılan bu darbe girişimini şiddetle ve nefretle kınıyorum. Bu darbeyi yapanlar vatanla milletle devletle ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizle hiçbir bağlantısı kalmamıştır. Aziz Milletimiz şundan emin olmalı devletimiz; bu darbeyi yapanlara ve bağlantılarına gerekli tüm cezayı en kısa zamanda uygulayacaktır. Bu darbe girişimini yapanlar kendilerini ve vicdanlarını; vatan sevgisinden nasibini almamış okyanus ötesi güruha satmış bir örgüttür. Okyanus ötesinden gelen yasa dışı emirle bu darbeyi gerçekleştirenler siz değerli milletimiz ve devletimizin nezdinde “vatanına ihanet etmiş” insanlar olarak ebediyete kadar unutulmayacaktır.

“İslam ve hizmet” kisvesi altında faaliyette bulunduklarını iddaa eden yıllarca milletimizin manevi duyguları ile oynayan fakat islamla devletle milletle vatan sevgisi ile alakaları dahi olmayan bu örgütün islama ve ülkemize verdiği zararlar ortadadır. 17 ve 25 aralık sonrası gelişen bu darbe girişimi onların gerçek yüzünü bir kez daha göstermiştir. Vatanımıza devletimize ve devlet büyüklerimize karşı yapılan bu saldırılarda siz değerli aziz milletimizle beraber; Irkı, cinsi, siyasi görüşü ve rengi ne olursa olsun hep birlikte omuz omuza olmaya davet ediyorum.

“Vatan sevgisi imandandır” sözünden hareketle tıpkı aynı safta olduğumuz gibi, aynı secdeye baş koyduğumuz gibi, aynı kıbleye yöneldiğimiz gibi; devletimizin ve milletimizin bekası için bizden sonraki nesillerimizin geleceği için bir olmaya birlik olmaya ve aynı bayrağın altında toplanmaya çağırıyorum. Bu darbe girişimi sonucu ebediyete uğurladığımız canını vatanı için feda eden Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.