BAŞKAN RIFAT SARI: ‘’KADINLARIMIZIN KARŞILAŞTIĞI SORUNLAR ESASEN TÜM TOPLUMUN MESELESİDİR’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 11:18

BAŞKAN RIFAT SARI: ‘’KADINLARIMIZIN KARŞILAŞTIĞI SORUNLAR ESASEN TÜM TOPLUMUN MESELESİDİR’’

reklam
BAŞKAN RIFAT SARI: ‘’KADINLARIMIZIN KARŞILAŞTIĞI SORUNLAR ESASEN TÜM TOPLUMUN MESELESİDİR’’
Son Güncelleme :

08 Mart 2018 - 1:26

158 views

BAŞKAN RIFAT SARI: ‘’KADINLARIMIZIN KARŞILAŞTIĞI SORUNLAR ESASEN TÜM TOPLUMUN MESELESİDİR’’

ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle yayınladığı mesajda, “Hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar, hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak etmektedir” dedi.

Başkan Sarı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumumuzun ve ailenin temel taşı olan kadınlarımız doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarıyla bizi onurlandırmaktadır. Sevginin ve özverinin kaynağı olan kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Kadınlarımız zarafetleri, fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumumuz için her daim denge unsuru olmayı sürdürmektedir. Bizim kültürümüz kadına saygı üzerine kurulmuştur. İnancımız, kadına yönelik bir ayrımcılığı kabul etmez. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak, daha mutlu ve huzurlu olmalarını sağlamak bizlerin görevidir.

Kadınlarımızın hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanımalı ve önlerini açmalıyız. İnanıyorum ki özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Kadınlarımızın karşılaştığı sorunlar esasen tüm toplumun meselesidir, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. Devletimiz, yerel yönetimlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız bugün başta şiddet ve istismar olmak üzere kadınlarımıza yönelik olumsuzlukların ortadan kaldırılması için büyük gayret göstermektedir. Bu çabalar kadınlarımızın karşılaştığı sorunlar çözümlenene kadar aralıksız olarak devam etmelidir.

Bu vesileyle saygı ve sevginin olduğu bir dünya dileğiyle, ülkemizdeki ve dünya üzerindeki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.