Başkan Parlar: ‘’ Genel Başkanımızı Karşılama Ve Uğurlama Törenlerinde Bulunanlara Teşekkür Ederim « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:48

Başkan Parlar: ‘’ Genel Başkanımızı Karşılama Ve Uğurlama Törenlerinde Bulunanlara Teşekkür Ederim

Başkan Parlar: ‘’ Genel Başkanımızı Karşılama Ve Uğurlama Törenlerinde Bulunanlara Teşekkür Ederim
CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz PARLAR geçtiğimiz Pazar günü Hatay’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretine ilişkin bir değerlendirme basın toplantısı yaptı.

reklam
Başkan Parlar: ‘’ Genel Başkanımızı Karşılama Ve Uğurlama Törenlerinde Bulunanlara Teşekkür Ederim
Son Güncelleme :

30 Eylül 2021 - 16:53

146 views

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz PARLAR geçtiğimiz Pazar günü Hatay’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretine ilişkin bir değerlendirme basın toplantısı yaptı.

Basın toplantısında Başkan Parlar: ‘’Değerli basın emekçilerimiz, değerli arkadaşlarım, öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum.

İlk olarak geçtiğimiz Pazar günü Hatay’a gelen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretine ilişkin bir değerlendirme yapmak istiyorum.

Çok coşkulu büyük bir kalabalık tarafından karşılanan genel Başkanımız Expo alanının tanıtımı için düzenlenen toplantıya katılmış, Pazartesi günü Ticaret ve Sanayi Odaları, Ziraat Odaları, İş insanları, Çiftçiler, Muhtarlar ve Apartman Görevlileri ile toplantılar yapmışlardır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyareti partimizin gücüne güç katmış ve örgütümüzün, partili partisiz tüm hemşerilerimizin umutlarını arttırmıştır. Sayın Genel Başkanıma örgütümüz adına şükranlarımızı sunuyorum.

Ayrıca ilimizi ziyaret ederek çalışmalarımıza katkı sağlayan Genel Başkan yardımcılarımız Seyit Torun, Ali Öztunç ve Fethi Açıkel’e, Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın toplantılarına katılan Oda Başkanları ve temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların temsilcilerine, iş insanları ve çiftçilerimize, muhtarlarımıza ve apartman görevlilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Genel Başkanımızı karşılama ve uğurlama törenlerinde bulunan, tüm programların en iyi şekilde uygulanması için var gücü ile çalışan il ve ilçe yönetimlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, çok büyük bir coşku ve sevgi seli ile Genel Başkanımızı karşılayan ve uğurlayan parti üyeleri ve gönül üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Genel Başkanımızın programlarını baştan sona büyük bir ilgi ile izleyen yazılı ve görsel basının değerli temsilcilerine de teşekkür etmek istiyorum.

Değerli arkadaşlar, İktidarın artık alıştığımız uygulamaları ve beceriksizlikleri yaşanan sayısız sorunları her geçen gün daha da büyütmektedir Pandemi nedeniyle her gün iki yüzden fazla insanımız ölmektedir.

İklim değişiklikleri sonucu artan orman yangınları ve sellerde iktidarın önleyici tedbirleri almayışı, olaylar sırasında ki beceriksiz tutumları da herkesin malumudur.

Çiftçilerimizin sorunları, ekonomik sorunlar, işsizlik, gençlerin yurt ve kredi sorunları her geçen gün çözüm bulmak bir yana daha da büyümektedir.

İktidarın çözemediği bu meseleler ile ilgili yeni bir çözüm yolu üretemediği gibi böyle bir derdi olmadığı da belli olmaktadır. Öğrencilerin yurt sorununa çözüm arayacağına parkta yatan öğrencileri terörist diye gözaltına almakta sonra da onların devlet güvencesinde olduğunu söyleyebilmektedirler.

Değerli arkadaşlar yakında doğal gaz ve elektriğe yeni zamlar geleceği söylenmektedir, buda hemen her şeye zam demektir ve halkımızın çok zor bir kış geçireceğinin habercisidir iktidar inandırıcılığını yitirmiştir, saray ile halkın irtibatı tamamen kaybolmuştur. Her türlü hak ve değişim talebini terör eylemi diye değerlendirerek çaresizliklerini, beceriksizliklerini örtbas ettiklerini sanmaktalar.

İktidarın seçime kadar böyle devam edeceği görülmektedir çünkü kapasiteleri onlara sertlikten başka bir yol bırakmamaktadır.

İktidar problemlerle ve rakipleri ile inatlaşmakta inatlaşmaya devam etmektedirler.

Ülkemizin bu nedenle bir an önce seçime gitmesi gerekmektedir’ ’dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.