BAŞKAN NEHİR:”HER ZAMAN DARBELERE VE DARBE HUKUKUNA KARŞI TAM DEMOKRASİDEN YANAYIZ” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:57

BAŞKAN NEHİR:”HER ZAMAN DARBELERE VE DARBE HUKUKUNA KARŞI TAM DEMOKRASİDEN YANAYIZ”

reklam
BAŞKAN NEHİR:”HER ZAMAN DARBELERE VE DARBE HUKUKUNA KARŞI TAM DEMOKRASİDEN YANAYIZ”
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2017 - 19:29

184 views

BAŞKAN NEHİR:”HER ZAMAN DARBELERE VE DARBE HUKUKUNA KARŞI TAM DEMOKRASİDEN YANAYIZ”

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Nehir: “Ülkemizin yaşadığı en talihsiz günlerden biri olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 1 yıl geçti.Her zaman darbelere karşı,darbe hukukuna karşı tam demokrasiden yana olduğumuzu ifade ettik.Bu gün itibariyle de aynı noktadayız. Tam demokrasi koşullarının oluşması için OHAL’in kaldırılması,KHK’lara dayalı bir yönetimin son bulması demokrasinin işletilmesi ve 15 Temmuz’un tam anlamıyla aydınlatılması gerekmektedir. Ülkemizin Normalleşme, hesaplaşma ve demokratikleşme sürecine girmesi şarttır. Bizler demokrasinin bütün kurum ve kurallarıyla işletilmesinden yanayız.Ülkemizin üzerinde kara bulutların yerini aydınlık,güneşli günlere bırakmasını diliyor. 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren hain odakları lanetliyorum. 15 temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor,hain darbe girişiminde canı pahasına mücadele eden halkımıza, meclisimize, gazilerimize şükran ve minnet duygularımı sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.