BAŞKAN NEHİR :”BU HAİN SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN, KARANLIK TERÖR ODAKLARINI LANETLİYORUM” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:06

BAŞKAN NEHİR :”BU HAİN SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN, KARANLIK TERÖR ODAKLARINI LANETLİYORUM”

reklam
BAŞKAN NEHİR :”BU HAİN SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN, KARANLIK TERÖR ODAKLARINI LANETLİYORUM”
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2017 - 13:43

228 views

Dün Akşam saatlerinde Antakya’da Polis Noktasına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Hain saldırı sonucu 2 polis memuru Şehit oldu, bir polis memuru yaralandı. Antakya girişinde gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir açıklama yaptı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir açıklamada: “Antakya Bölge Trafik mevkisinde açılan ateş sonucu şehit olan Polislerimize Allah’tan rahmet, yaralı Polisimize acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırıyı gerçekleştiren karanlık, terör odaklarını lanetliyorum.” dedi.

Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre :“09 Temmuz 2017 günü saat 21.55 sıralarında İlimiz Antakya ilçesi girişinde yer alan Bölge Trafik Denetleme Noktasının karşısında, eski İskenderun yolu üzerinde Anayazı Mahallesi mevkisinde uygulama yapmak için bulunan görevli polis ekibine ateş açılmıştır.  Açılan ateş sonucunda 2’si ağır olmak üzere 3 polis memuru yaralı olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 polis memuru kurtarılamayarak şehit olmuştur” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.