BAŞKAN MULLAOĞLU: ‘’NE MUTLU BİZE Kİ CUMHURİYET HALK PARTİLİYİZ’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:23

BAŞKAN MULLAOĞLU: ‘’NE MUTLU BİZE Kİ CUMHURİYET HALK PARTİLİYİZ’’

reklam
BAŞKAN MULLAOĞLU: ‘’NE MUTLU BİZE Kİ CUMHURİYET HALK PARTİLİYİZ’’
Son Güncelleme :

12 Ocak 2018 - 23:44

222 views

     BAŞKAN MULLAOĞLU: ‘’NE MUTLU BİZE Kİ CUMHURİYET HALK PARTİLİYİZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Av.Servet Mullaoğlu mazbatasını aldı. Başkan Mullaoğlu ilk teşekkürünü 2 yıl bu görevi yürüten ve kongrede aday olmayan iş adamı Mehmet Güzelmansur’a yaptı.

CHP Kongresinde başkanlığa seçilen Av.Servet Mullaoğlu mazbatasını aldıktan sonra, CHP İl Binasında partililerle bir araya gelen Başkan Mullaoğlu burada eski İl Başkanı Mehmet Güzelmansur’a çiçek takdim ederek teşekkür etti. Mansuroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin CHP Hatay Teşkilatını yaptıkları değerli çalışmalarla çok iyi yerlere getirdiklerini aktaran Mullaoğlu “Sayın Mehmet Güzelmansur ve arkadaşları 2 yıl boyunca gerçekten çok değerli çalışmalara imza attılar. Hatay’ın her tarafına gittiler. Biz geçmişte Gençlik Kollarında her başımız sıkıştığında Mehmet Güzelmansur’a giderdik, sağolsun sürekli partisine sahip çıkmıştır. Ben kendisine yapmış olduğu bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hatay’ın bütününü kapsayan çok nitelikli bir kadro ile sizlerin de katkısı ile hep birlikte başarılı olacağız” dedi.

   İNATLA, İNANÇLA VE KARARLILIKLA YÜRÜMEMİZ GEREKİYOR

  İl Başkanı Mullaoğlu, CHP Ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunun altını çizerek şöyle konuştu “Cumhuriyet Halk Partisinin bir üyesi olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. CHP’li olmak yeri gelir Gençlik Kollarında başlar direklerde bayrak asarsınız, yeri gelir sandıkların başında sabahlarsınız: Gençlik kolları başkanı olursunuz, İlçe Başkanı olursunuz, İl Başkanı olursunuz. Hiç bir şey olmazsınız ama CHP’li olmanın güzel duygusu her zaman yüreğinizde her zaman aynı sıcaklık ile durur. Bu duygu sizi yaşama karşı canlı tutar. Ne mutlu bize ki Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Güzellik durduğumuz yere gelmez. Başarıda öyle durduğumuz yere gelmez. Bizim güzelliğe ve başarıya doğru yürümemiz gerekiyor. İnatla, inançla ve kararlılıkla yürümemiz gerekiyor. Sayın Genel Başkanımız çok güzel bir yürüyüş başlattı ama o yürüyüşü biz alıp iktidara doğru hep birlikte yürüyeceğiz inşallah”dedi.

 

GÜZELMANSUR ÇİÇEĞİ ALDI AMA PLAKETİ KABUL ETMEDİ

Mullaoğlu’nun çiçek takdimini kabul eden ancak kendisi için hazırlanan plaketi almayan CHP Eski İl Başkanı Mehmet Güzelmansur’da yaptığı kısa konuşmada “2 yıl içerisinde ben ve arkadaşların partiyi belirli bir noktaya taşıdığıma inanıyorum. İnşallah yeni İl Başkanımız, il yönetimdeki arkadaşlarımız, kurultay delegelerimizle, disiplin kurulu delegelerimizle birlikte umarım daha iyi bir yere taşıyacaklardır. Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum, yeni il başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından İl Başkanı Servet Mullaoğlu çarşaf liste ile belirlenen Yönetim Kurulu Üyelerini tek tek tanıttı.

(Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

 

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.