Başkan Mehmet Deli, Kumlu için çalışıyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 14:32

Başkan Mehmet Deli, Kumlu için çalışıyor

Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana tüm mesaisini ilçeyi güzelleştirmeye harcayan Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçesi için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

reklam
Başkan Mehmet Deli, Kumlu için çalışıyor
Son Güncelleme :

23 Mart 2021 - 13:33

155 views

Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana tüm mesaisini ilçeyi güzelleştirmeye harcayan Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçesinin gelişmesi ve güzelleşmesi için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Bir yandan hizmet amaçlı misafirlerini dinleyen Başkan Deli, her fırsatta ilçe genelinde gerçekleşen çalışmaları denetliyor. Bu kapsamda Gülova Mahallesi Çağlar Sokakta devam eden parke çalışmalarını denetleyen Başkan Deli, ilçeye hak ettiği hizmetleri getireceklerini belirtti.

Başkan, “Tüm ekiplerimizle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 7/24 hizmete devam edeceğiz” dedi. Mevlana Caddesinde yağmur sularından etkilenen vatandaşların mağduriyetlerinin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından giderildiğini belirten Başkan Deli, ayrıca Belediyeye Ait makine ikmal Amirliğini Meclis üyeleri ve ilçe eşraflarıyla ziyaret edip yapılacak çalışmalar için fikir alışverişinde bulundu.

ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Başkan Deli, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 18 Mart Çanakkale Zaferi programları kapsamında şehit ailelerine evlatlarının resimlerinin yer aldığı tabloları hediye etti. Şehit ailelerinden alınan duaların kendisi için en makbul dua olduğunun altını çizen Deli, her zaman şehit ailelerinin yanında olacağını belirtti.

İLÇEDE ÇALIŞMALAR DUR DURAK BİLMİYOR

Başkan Mehmet Deli, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Gülova Mahallemiz Altay Sokakta yeni parke çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Gülova Mahallemizde mağdur olan vatandaşımız Hasan Deveci’nin engelli çocuğunun ulaşımında sıkıntı çekmesi üzerine Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizle yeni yol çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Nene Hatun Anaokulumuzda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizle yeni parke çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.

reklam

İlçemizde kontrollü normalleşme döneminde tedbir ve önlemler sıkı tutulmaya devam ederken, tüm esnaflarımız ve vatandaşlarımız ilçemizde kurulan dinamik denetim ekipleri tarafından denetlenerek bilgilendirmeler yapıldı. Aktaş Mahallemizde mağdur olan vatandaşlarımızın isteği üzerine yolumuzun sıkıştırma ve düzleştirme işlemlerimiz yapılmıştır. İlçe genelinde hizmetlerimiz durmadan devam edecek, Kumlu’yu daha da güzelleştirmek için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.