BAŞKAN KİMYECİ’YE DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR PLAKETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 16:28

BAŞKAN KİMYECİ’YE DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR PLAKETİ

reklam
BAŞKAN KİMYECİ’YE DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR PLAKETİ
Son Güncelleme :

28 Ekim 2017 - 4:00

185 views

ATSO, ABİGEM ve DRC İşbirliğiyle İş Geliştirme Merkezi’ninAçılış Toplantısı’na Katıldı

BAŞKAN KİMYECİ’YE DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR PLAKETİ

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, ATSO (Antakya Ticaret ve Sanayi Odası), ABİGEM ve DRC işbirliğiyle kurulan İş Geliştirme Merkezi’nin açılış toplantısına katıldı.

Açılışta Başkan Kimyeci’nin yanı sıra ATSO (Antakya Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ABİGEM Direktörü İdil Siret Teoman ve oda başkanları katılım gösterdi.

Başkan Kimyeci, yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan bu toplantıya teşriflerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ve ABİGEM işbirliğiyle İş Geliştirme Merkezi açıldı. Eğitim hayatımızın temelini oluşturuyor, bu bağlamda insanlarımıza kalıcı şekilde iş imkanı sağlamak ve yapmış olduğu işi en güzel şekilde geliştirerek hayata tutunma konusunda imkan ve destek sağlandığı için bu projede emeği geçen tüm katılımcılara, proje ortaklarına şahsım ve milletim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Açılış toplantısının ardından ATSO Başkanı Çinçin, İş Geliştirme Merkezi’ne yaptığı katkılardan dolayı Başkan Kimyeci’yeplaket takdim etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.