BAŞKAN KİMYECİ, MUHTARLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ATATÜRK ANITI’NDA DÜZENLENEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ’NE KATILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:28

BAŞKAN KİMYECİ, MUHTARLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ATATÜRK ANITI’NDA DÜZENLENEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ’NE KATILDI

reklam
BAŞKAN KİMYECİ, MUHTARLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE  ATATÜRK ANITI’NDA DÜZENLENEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ’NE KATILDI
Son Güncelleme :

19 Ekim 2017 - 14:10

197 views

BAŞKAN KİMYECİ, MUHTARLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE

ATATÜRK ANITI’NDA DÜZENLENEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ’NE KATILDI

          Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Atatürk Anıtına Çelenk Sunma törenine katıldı.

          Törende Başkan Kimyeci’nin yanı sıra MHP Antakya İlçe Başkanı Adnan Aktaş, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü,  Antakya’nın 95 mahalle muhtarı, protokol üyeleri katılım gösterdi. Tören, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

          Atatürk Anıtına Çelenk Sunma töreninin ardından Başkan Kimyeci,  halk ile yerel ve merkezi yönetim arasındaki iletişimi sağlamakta ve halk ile devlet arasında bir köprü görevi üstlenerek son derece önemli bir göreve sahip muhtarların isteklerinin emir telakki edildiğini belirtti. Başkan Kimyeci, Antakya’nın 95 mahallesine hizmet götürüldüğünü belirterek muhtarların taleplerinin, halkın istek ve ihtiyaçlarının karşılanarak hizmet götürülmeye devam edileceğini vurguladı. Başkan Kimyeci, başta Antakya’nın 95 mahalle muhtarı olmak üzere, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

          Törenin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.