BAŞKAN KİMYECİ, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNMAK ÜZERE HAK SAHİPLERİNİ ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:51

BAŞKAN KİMYECİ, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNMAK ÜZERE HAK SAHİPLERİNİ ZİYARET ETTİ

reklam
BAŞKAN KİMYECİ, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNMAK ÜZERE HAK SAHİPLERİNİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2017 - 8:36

195 views

  BAŞKAN KİMYECİ, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE    BULUNMAK ÜZERE HAK SAHİPLERİNİ ZİYARET ETTİ

         Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bilgilendirmede bulunmak üzere hak sahipleri Fatih İpek, Yüksel Özgün, Hüsne Yağbasan, Fatma Yangınoğlu, Mehmet Yasin Bayrakçı’yı evlerinde ziyaret etti.

          Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirmede bulunmak için hak sahiplerini ziyaret eden Başkan Kimyeci, hak sahipleriyle istişarelerde bulundu. Başkan Kimyeci, 35 hektarlık bir alana uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili ayrıntılı bilgiler sunarak merak edilen soruları yanıtlandırdı. Başkan Kimyeci, Antakya’nın çehresini değiştirecek vizyon proje ile Antakya’ya hayat standartları yüksek, her türlü ayrıntının düşünüldüğü, sosyal donatılara sahip modern bir yaşam alanı kazandırılacağını vurguladı.

          Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten hak sahipleri, Başkan Kimyeci’ye vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederek, Antakya’nın çehresini değiştirecek bu örnek projede başarılar diledi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.