BAŞKAN KİMYECİ: “BAŞARILARLA DOLU NİCE AK YILLARA” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 08:21

 BAŞKAN KİMYECİ: “BAŞARILARLA DOLU NİCE AK YILLARA”

reklam
 BAŞKAN KİMYECİ: “BAŞARILARLA DOLU NİCE AK YILLARA”
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2017 - 15:48

174 views

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci,

AK Parti’nin 16. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı

 BAŞKAN KİMYECİ: “BAŞARILARLA DOLU NİCE AK YILLARA”

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci AK Parti’nin 16. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kimyeci yayınladığı mesajında şunları kaydetti; “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Partimiz bugün itibariyle 16. Yaşını kutluyor.

Bu geçen süre zarfında şanla, şerefle, gayretle, mücadeleyle ve başarıyla çalışan tepeden tırnağa AK Parti’nin her bir ferdine ve destekleyen, oy veren, gönülden bağlı olan milletimizi yürekten kutluyor, daha nice yıllarda birlikle, beraberlikle, huzurla kutlamayı temenni ediyorum.

AK Parti, Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde bir dönüm noktası olmuştur. 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz milletimize sunduğu ışık ile ikinci yılını dahi doldurmadan 3 Kasım 2002 tarihinde iktidara gelerek her geçen gün daha da artan başarısını bugünlere taşımayı başarmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Herşey Türkiye için’’ diyerek başlattığı siyasi mücadele, Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, Devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, Milleti Yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün Genel ve Yerel seçimler ile referandumlarda da milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur.

Şanlı tarihi ve ecdadı ile bağları koparılmış geçmişi ile olan maneviyatını yitirmiş bir devletin, 16 yıllık AK Parti döneminde canlanarak nasıl kendine geldiğini, özüne döndüğünü hep birlikte gururla şahit olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hükümet olarak, parti olarak, halkımızın da destekleri ile ülkemize yepyeni bir vizyon, yepyeni bir çehre kazandırılmıştır.

16 yıl içinde birçok ciddi badirelere, engellere maruz kaldık, bölücü terörist saldırılarına uğradık ve en son olarak ve 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan hain FETÖ darbe teşebbüsünü millet olarak acı ile hep birlikte yaşadık. Ancak, asil ve yüce milletimiz, Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti hükümetimize verdiği destekle, vatanına, bayrağına sahip çıkarak, bu vatan hainlerini geri püskürtmeyi başarmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı bu tür girişimler her zaman olabilir. Bu yüzden milletimizin uyanık olması ve her daim etnik yapı gözetmeksizin birlik beraberliğini muhafaza etmesi gerekmektedir.

AK Parti yalnızca Türkiye’nin partisi olmaktan çıkmış Dünya’nın pek çok ülkesinde örnek siyasi parti olmayı başarmıştır. AK Parti Döneminde ülkemiz sağlık, ekonomi, enerji, kalkınma, tarım, ulaşım, turizm alanlarında yapılan köklü reformlar sayesinde yepyeni bir Türkiye olarak hayat bulmuştur. Gerek Başbakanlığı döneminde gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan parti lideri olarak başladığı bu yolda bir Dünya lideri olmayı, halkımızın da teveccühü ile başarmıştır. AK Partimizin her bir ferdi milletimiz ile kucaklaşmaya her alanda, her platformda devam ediyor.

Her zaman ve mekânda milletimizin teminatı olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki dev projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir.

Bu vesile ile 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inancımız ile; bu kutlu hareketin başlangıcıyla; şehrimize, ülkemize, ve dünyanın birçok noktasında Türkiye hakkında büyük ümitler taşıyan insanlara huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Milletin bağrından çıkan AK Parti’nin, AK sevdamızın kuruluşunun 16. yıl dönümünü en kalbi duygularımızla kutluyor, başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bugüne kadar görev yapmış Başbakanlarımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize, Hatay il, ilçe, belde, köy, mahalle teşkilatlarımızda, seçim sandıklarımızda görev yapmış tüm dava arkadaşlarımıza, belediye başkanı makamdaşlarıma ve meclis üyelerine, Hatay’lı hemşehrilerime sevgi saygı ve sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, ebediyete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Başarılarla dolu daha nice AK yıllara ulaşmamız dileğiyle” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.