BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ KABİRLERİNDE ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:14

BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ KABİRLERİNDE ZİYARET ETTİ

reklam
BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ KABİRLERİNDE ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2017 - 15:27

161 views

         Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri münasebeti ile 15 Temmuz Şehitlerini kabirlerinde ziyaret etti.

        Şehitlik ziyaretinde Başkan Kimyeci’nin yanı sıra, kurum müdürleri, şehit aileleri, gaziler, parti teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

         Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından protokol üyeleri ile birlikte 15 Temmuz Şehitlerini tek tek ziyaret ederek dua eden Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 15 Temmuz Şehitlerinin ailelerine de başsağlığı dileyerek hallerini, hatırlarını sordu.

            Başkan Kimyeci ziyaret sonunda, 15 Temmuz yaşanan hain darbe girişiminde canını feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.