BAŞKAN KALKAN HER MAHALLEDE TÜRK BAYRAĞINI GÖKLERE ÇEKTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:34

BAŞKAN KALKAN HER MAHALLEDE TÜRK BAYRAĞINI GÖKLERE ÇEKTİ

reklam
BAŞKAN KALKAN HER MAHALLEDE TÜRK BAYRAĞINI GÖKLERE ÇEKTİ
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2017 - 9:58

181 views

    BAŞKAN KALKAN HER MAHALLEDE TÜRK BAYRAĞINI GÖKLERE ÇEKTİ

Vatandaşların talepleri ve Yayladağı Belediyesi’nin çalışmaları ile mahallelerde bayrak projesine hız veren Yayladağı Belediyesi, tarafından 47 mahalleye 13 metre uzunluğunda bayrak direği dikerek büyük Türk bayrağını her mahallede dalgalandırdı.

Yayladağı’ndaki 47 mahallede bayrak dikme projesini başlattıklarını belirten,Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, şanlı bayrağımızı Yayladağı semalarında dalgalandıracaklarını söyledi. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek, çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Kalkan, “Zabıta Müdürlüğü ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, İlçemize Bağlı 47 Mahallemize “Her Mahalleye Bir Bayrak” projesi kapsamında, 47 mahallemizin girişine Şanlı Türk Bayrağımızı Yerleştirme projemiz sonuna geldiklerini kaydetti.

İlk etapta Bayraklarımızı Sınıra yakın Mahallelerimizde dalgalandıralım istedik. İlerleyen günlerde diğer mahallelerimize bayrakları asma törenleriyle devam ettiğini kaydeden KALKAN Mahallelerimizin giriş mevkiisine 13 metre uzunluğunda bayrak direği Şanlı Bayrağımız Misak-ı Milli sınırları içerisinde ve Yayladağı’mızda her zaman en yüksekte dalgalanacak” dedi. KALKAN ayrıca her mahalle muhtarına mahallenin temsili olan sancak bayraklarını da hediye ettiklerini kaydetti. Her mahallemizde mahalle sancaklarının da eksiksiz olarak tamamlandığını söyledi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.