BAŞKAN DİNLİYOR EKİBİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:26

BAŞKAN DİNLİYOR EKİBİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

reklam
BAŞKAN DİNLİYOR EKİBİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2017 - 22:18

174 views

BAŞKAN DİNLİYOR EKİBİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İskenderun Belediyesi bünyesindeki ‘Seyfi Başkan İskenderun’u Dinliyor’ ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler belli bir program dâhilinde farklı mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinleyip sorunların çözülmesini sağlıyor.

‘Seyfi Başkan İskenderun’u Dinliyor’ sloganı ile dört araçla on altı kişilik ekip, mahallelerde kapı kapı dolaşarak vatandaşın sorunlarını dinleyip not ediyor.

Çalışmalarını sürdüren ekibin gün sonunda çıkardığı talepler, rapor halinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e sunuluyor. TALEPLER TEK TEK NOT ALINIYOR

Uygulanan proje büyük önem verdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Ekibimiz tüm mahallelerde yaşanan sorunları ve önerileri raporlar halinde bana sunuyor.İskenderun´da 300 bine yakın vatandaşımız yaşıyor. Elimizden geldiğince gerek halk günlerinde gerek sık sık vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Ayrıca bu proje ile ekibimiz ile hangi mahallede, hangi sitede, hangi apartmanda ne sorun var, hepsine vakıfız. Bir yol haritası dahilinde hepsini çözüyoruz” dedi. DAHA ÇAĞDAŞ BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil “Bizim belediyecilik anlayışımız halka dokunan, halkın sorunlarını çözmeye endeksli sosyal belediyecilik anlayışıdır.Bu çalışmada görev alan personel sadece vatandaş görüşlerini not almıyor, aynı zamanda bir hizmet denetimi de yapıyor. Sokakta kaldırımların ve yolların durumu, temizlik hizmetlerinin işleyişi belediye hizmetleri sahada yerinde denetleniyor. Bizlerde raporlara göre gerekli hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlıyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.