BAHÇEŞEHİR KOLEJİ FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ İLE ANADOLU LİSESİ HATAY’DA AÇILIYOR  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:34

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ İLE ANADOLU LİSESİ HATAY’DA AÇILIYOR 

reklam
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ İLE ANADOLU LİSESİ HATAY’DA AÇILIYOR 
Son Güncelleme :

22 Ocak 2018 - 23:36

191 views

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ İLE ANADOLU LİSESİ HATAY’DA AÇILIYOR 

Bahçeşehir Koleji Anaokulu, İlkokul, Ortaokul kademelerinden sonra Hatay’da Anadolu Lisesi ile Fen ve Teknoloji Lisesini açıyor. 

2018-19 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan Bahçeşehir Koleji Hatay Fen ve Teknoloji Lisesi ile Anadolu Lisesi Tanıtım Toplantısı 22 Ocak Pazartesi günü Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Kurucu Temsilcisi Serdal Aslan’ın katılımıyla saat 10.00’da Savon Otel’de gerçekleşti.

Bahçeşehir Koleji Türkiye’nin her noktasına kaliteli eğitimi ulaştırmak amacıyla yeni kampüsler açmaya devam ediyor. 2017–2018 eğitim öğretim yılında Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsle eğitim veren Bahçeşehir Koleji, eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Gelecek eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek kampüslerinin hazırlıklarını hızla sürdüren Bahçeşehir Koleji, Hatay’da Fen ve Teknoloji Lisesi ile Anadolu Lisesini açmaya hazırlanıyor.

STEM Center ve STEM+A eğitim modeli, Master 6 uygulamaları için hazırlanan eğitim alanları, Drone Laboratuvarının yanı sıra kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanlarının bulunduğu lise kampüsü öğrencilere ayrıcalıklı bir eğitim ortamı sunacak.

Geleceğin Teknolojisine Yön Verecek Bir Nesil, Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde Yetişiyor  

Geleceğin teknolojisine yön verecek, ülkemizi küresel ölçekte teknoloji liderleri arasında konumlandıracak genç bilim adamlarını yetiştirmek üzere 2006 yılında Bahçeşehir’de kurulan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, bugün ülkemizin dört bir yanında açılan yeni kampüsleriyle Türkiye’nin ve dünyanın saygın okulları arasında yer alıyor.

Akademik ve teknolojik alt yapısı güçlü, araştırmacı, yenilikçi, üretken bireyler olarak yetişen Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri öğrencileri ulusal ve uluslararası arenada üstün başarılara imza atıyor, Türkiye’nin seçkin üniversitelerine yerleşiyor, başta ABD olmak üzere yurt dışındaki saygın üniversitelere tam burslu kabul ediliyorlar.

Türkiye’de STEM eğitiminin öncülüğünü yapan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde uygulanan proje odaklı ve uygulama ağırlıklı eğitim modeliyle öğrenciler, çok yönlü, yaratıcı ve üretken bireyler olarak yetişiyor.

Yalnızca akademik başarılarıyla değil, ulusal ve uluslararası proje yarışmalarında aldıkları derecelerle de öne çıkan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri öğrencileri, patent başvurusu ve faydalı model geliştirmede Türkiye’nin zirvesinde yer alıyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.