ATAY “MUHTARLARIMIZLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:31

ATAY “MUHTARLARIMIZLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ”

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay beraberinde TİP Hatay İl başkanı Şahin Islakçı Samandağ Türkiye İşçi Partisi İlçe başkanı Önder Tam Samandağ Muhtarlar Derneği başkanı Mahir Cabburoğlu ile Samandağ’ın Muhtarlarını ziyaret ederek İlçede yaşanan sıkıtılar ve sorunları dinlediler.

reklam
ATAY “MUHTARLARIMIZLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ”
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 21:26

414 views
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay beraberinde TİP Hatay İl başkanı Şahin Islakçı Samandağ Türkiye İşçi Partisi İlçe başkanı Önder Tam Samandağ Muhtarlar Derneği başkanı Mahir Cabburoğlu ile Samandağ’ın Muhtarlarını ziyaret ederek İlçede yaşanan sıkıtılar ve sorunları dinlediler. Daha sonra Kurtderes Mahallesinde halkla bir toplantı gerçekleştiren Barış Atay Halkımızla ve muhtarlarımızla dayanışma içinde olacaklarını söyledi.
Muhtarlar Deneğinde gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Hatay ve Samandağ’ın sorunlarını Meclise taşıdığı için Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’a teşekkür ettiğini söyleyen Cabburoğlu muhtarların sorunlarını dile getirdi.
reklam
Muhtarların sorunlarını dinleyen Milletvekili Atay “Türkiye İşçi Partisi olarak tüm ülke çapında başlattığımız kongre sürecimizi bitirdik. Doğa, kadın, hayvan hakları, emek ve sosyal haklarımızın savunusu için tüm şehirde partimiz örgütlenme çalışmalarına devam ediyor. TİP yeni kurulan bir parti. Samandağ’ın yerel problemlerini muhatların ağzından duymaya geldik. Dayanışma içinde Bu ilçeye nasıl katkı sunabiliriz görüş alış verişi yapmaya geldik.” şeklinde konuştu.
reklam
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.