ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ SAMANDAĞ ŞUBESİ YÖNETİM KURULU TERÖRÜ KINAM MESAJI YAYINLADILAR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:01

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ SAMANDAĞ ŞUBESİ YÖNETİM KURULU TERÖRÜ KINAM MESAJI YAYINLADILAR

reklam
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ SAMANDAĞ ŞUBESİ YÖNETİM KURULU TERÖRÜ KINAM MESAJI YAYINLADILAR
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2017 - 6:19

177 views

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ SAMANDAĞ ŞUBESİ YÖNETİM KURULU TERÖRÜ KINAM MESAJI YAYINLADILAR

ADD Samandağ yönetimi yayınladıkları kınama mesajında; ”Hatay’ımızın merkez ilçesi Antakya’da Bölge Trafik Denetleme Noktasının karşısında, eski İskenderun yolu üzerinde Anayazı Mahallesi mevkiinde uygulama yapmak için bulunan görevli polis ekibine yapılan silahlı saldırıda şehit düşen iki polis memuru bizleri derinden üzmüştür.

Ülkemizin zor süreçten geçtiği şu günlerde vatan ve millet uğruna canını siper eden şehit Polis Memuru Hayrettin Mennan ile Bayram Bozdoğan’a Allahtan rahmet, başta yakınları ve ” Emniyet Camiası “ olmak üzere tüm halkımıza başsağlığı;  yaralı polis memurumuza da acil şifalar diliyoruz.

Medeniyetlerin yüzyıllardır barış  ve huzur içinde  kardeşçe  yasadığı Hatay’da,  meydana gelen bu terör saldırısında kastedilen,  huzurumuz, barışımız ve birlikteliğimizdir.

Emperyalizm güdümlü karanlık güçler, bir kez daha  kirli ellerini üzerimize uzatmışlardır. Kalleşçe uzanan bu elleri lanetliyoruz;  kırılıncaya kadar verilecek mücadelede,  emniyet mensuplarımıza  güç ve kuvvet diliyoruz”.

 

     ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ SAMANDAĞ ŞUBESİ YÖNETİM KURULU

Başkan: Atiye Sönmez Erdoğdu  Bşk. Yrd. Adnan DİBEK  Sayman: Hayrettin Arıkan

Yazman: Süheyla YILDIZ Üye :İsmail Kuzu  Üye: Hüseyin Emir  Üye: Önder Kılınç 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.