ARSUZ’DAKİ DEV KANAL ÇALIŞMASI HIZLA İLERLİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 06:41

 ARSUZ’DAKİ DEV KANAL ÇALIŞMASI HIZLA İLERLİYOR

reklam
 ARSUZ’DAKİ DEV KANAL ÇALIŞMASI HIZLA İLERLİYOR
Son Güncelleme :

08 Nisan 2019 - 13:22

147 views

 ARSUZ’DAKİ DEV KANAL ÇALIŞMASI HIZLA İLERLİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), ‘Arsuz 1. Grup Kanalizasyon Şebekesi(Karaağaç ve Nardüzü Mah.) ile Belen Kollektör Hattı İnşaatı’nda çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Sağlıklı yaşam, temiz çevre ve gelecek için hayata geçen kapsamlı projenin Arsuz ilçesine bağlı Nardüzü ve Karaağaç mahallelerinin muhtelif noktalarında devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, maliyeti 56 milyon 456 bin TL olan ve Arsuz ile Belen ilçesini kapsayacak dev proje kapsamında farklı çaplarda 163 km kanalizasyon şebekesinin döşeneceğini açıkladı.

Arsuz ilçemizi modern, temiz ve daha yaşanabilir duruma getirecek dev çalışma kapsamında 132 km atık su şebekesinin döşendiğini aktaran HATSU, eş zamanla olarak muhtelif noktalarda süren çalışmada 76 iş makinesi ve 136 personelin görev yaptığını açıkladı.

İdare ayrıca, Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinin kanalizasyon şebekelerinin ve Belen ilçesinin kanalizasyon kollektör hattı tamamlanmasıyla birlikte atık suların İskenderun Arıtma Tesisi’ne iletiminin sağlanacağını belirtti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.