ARSUZ BELEDİYESİ VE MİMARLAR ODASINDAN ARSUZ’DA MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ GÜZ KAMPI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:22

ARSUZ BELEDİYESİ VE MİMARLAR ODASINDAN ARSUZ’DA MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ GÜZ KAMPI

reklam
ARSUZ BELEDİYESİ VE MİMARLAR ODASINDAN ARSUZ’DA MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ GÜZ KAMPI
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2017 - 16:46

185 views

22-30 Temmuz tarihleri arasında Hekimhan’da gerçekleşen Mimarlık Öğrencileri Yaz Kampının ardından 23-30 Eylül tarihleri arasında Arsuz’da Mimarlık Öğrencileri Güz Kampı düzenlenecek

Mimarlar odasına bağlı 11 şube tarafından Malatya Hekimhan’da Hekimhan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen mimarlık öğrencileri yaz kampı tamamlandı. Yaz kampı süresinde, 32 üniversiteden 42 öğrenci ve akademisyenlerle şube yönetim kurullarının katılımı ile Hekimhan’da birçok alanda çalışmalar yürütüldü. TMMOB Mimarlar Odası Adana, Ankara, Balıkesir, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Malatya ve Mersin Şubelerinin organize ettiği yaz kampında, öğrenciler katılımcı ve kolektif üretim süreci içerisinde projeler oluşturarak, Hekimhan halkı ile bütünleştiler.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğlu ve Hekimhanlılar, mimarların, mimarlık öğrencilerinin akademisyenlerin ve 11 şube yöneticilerinin varlığından mutluluklarını dile getirdiler.Şube yöneticileri Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğlu birlikte Hekimhan kaymakamı Tunahan Efendioğlu’nu ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdiler. Tunahan Efendioğlu çalışmalardan çok etkilendiğini, Hekimhan için her türlü desteği vereceklerini ifade ederek yurtta öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceledi.

  23-30 Eylül tarihleri arasında Mimarlık Öğrencileri Güz Kampı Arsuz’da düzenlenecek

Şube yöneticileri mimarlık öğrencileri yaz kamplarının öğrenci üyelik ve Mimarlar Odası ilişkilerinde önemli bir çalışma olduğunu, toplumla birlikte kolektif bir çalışmanın yürütülmesinin, sağlıklı kentleşmenin ilişkilenme biçimlerinin öğrencilik dönemlerinde kazanıldığını ifade ederek, yaz ve güz kampları düzenlemeye devam edeceklerini belirttiler.

23-30 EYLÜL 2017 tarihleri arasında Arsuz Belediyesi işbirliği ile Mimarlar Odası Hatay Şubesi ev sahipliğinde; üniversiteden hocaların katılımıyla,TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Ankara Şubesi, Eskişehir Şubesi, Gaziantep Şubesi, Hatay Şubesi, İzmir Şubesi, Kayseri Şubesi, Mersin Şubesi, Samsun Şubesi, Van Şubesinin ortaklığında ARSUZ’da MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ GÜZ KAMPI düzenlenecektir.Son başvuru 31 Ağustos 2017. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.