Arslan: Her şey Samandağ için « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 13:09

Arslan: Her şey Samandağ için

AK Parti Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan, Samandağ’da kanaat önderleri ve ilçede hizmet veren yöneticilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

reklam
Arslan: Her şey Samandağ için
Son Güncelleme :

07 Nisan 2021 - 17:49

507 views

AK Parti Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan, Samandağ’da kanaat önderleri ve ilçede hizmet veren yöneticilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Arslan, son olarak Samandağ’a bağlı dağ bandında bulunan mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Arslan, muhtarlarla yaptığı toplantıda gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.
Arslan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Dağ bandında bulunan mahalle Muhtarlarımızla, Hıdırbey Mahallemizde faaliyet gösteren Muhtarın Yerinde bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Ak Parti İlçe Koordinatörü olarak benim ve Dağbandı muhtarlarımızın da ortak kararı ile Çamlıyayla Mahalle Muhtarımız Erhan Karakaya’yı Samandağ İlçe Koordinatörü Yardımcılığına seçtik.

Samandağ ve kendi mahalleleri için muhtarlarımızın her şeyin en iyisini istediğini biliyorum. Muhtarlarımız dün olduğu gibi bugün de kendilerine verilen görevi layıkıyla yerine getirecekler, farkındayım. Vatandaşlar ile yöneticiler arasında köprü olan, hizmet talebi konusunda elinden geleni yapan Muhtarımız Erhan Karakaya’yı İlçemize daha sağlıklı ve kolayca hizmet kazandırabilmek amacıyla Samandağ Koordinatör Yardımcılığına seçtik. Muhtarımız Karakaya, dağ bandında bulunan diğer mahalle muhtarlarımızla alacakları ortak kararları hayata geçirecekler. Göreve seçtiğimiz muhtar Karakaya’ya başarı diliyorum. Allah utandırmasın.


DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ
Bizi kahvaltı organizasyonu düzenleyerek ağırlayan Muhtarımız Selahaddin Yeter nezdinde toplantımıza katılım gösteren Batıayaz Mahalle Muhtarı Doğan Halistürk, Büyükoba Mahalle Muhtarı Bayram Kılıç, Ceylandere Mahalle Muhtarı Yaşar Çolak, Çamlıyayla Mahalle Muhtarı Erhan Karakaya, Çubukçu Mahalle Muhtarı Mustafa Gündoğan, Eriklikuyu Mahalle Muhtarı Hamit Akdaş, Kapısuyu Mahalle Muhtarı Bayram Yüksel, Seldiren Mahalle Muhtarı Şadan Kurnaz, Vakıflı Mahallesi Muhtarı Berç Kartun, Yoğunoluk Mahalle Muhtarı Osman Gücük’e çok teşekkür ederim. Her adımımızı Samandağ için birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atacağız” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.