ARIZALARA YAPILAN HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:31

ARIZALARA YAPILAN HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR

reklam
ARIZALARA YAPILAN HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2019 - 16:14

180 views

ARIZALARA YAPILAN HIZLI MÜDAHALE SU KAYBINI ÖNLÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), oluşan arızalara ve sorunlara hızlı bir şekilde yapılan müdahaleler sayesinde kalıcı çözümler geliştirildiğini duyurdu.

Vatandaşlardan ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattına gelen şikâyetlerin koordineli bir şekilde gerekli birimlere iletildiğini belirten Genel Müdürlük, her geçen gün müdahale sürecinin hızlandırıldığını vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetlerin devam ettiğini açıkladı.

Hassa ilçe merkezinde bulunan ana içme suyu şebekesinde oluşan arızaya müdahale eden HATSU ekipleri, 350’lik ana şebekede kaçak bulunan bölgeyi tespit ettikten sonra acil tamir kelepçesi takarak sorunu giderdi.

Yaşam kaynağımız olan suyun israf edilmemesi için ve su kaybının önlenmesi amacıyla mücadele verildiğini bildiren İdare, ayrıca eskiyerek deforme olan, paslanan ve toprakla tıkanan hatları yenilemek için çalışmalar gerçekleştirildiğine dikkat çekti. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.