Antalya’daki operasyonda yatak bazasının altından hayat kadını çıktı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:41

Antalya’daki operasyonda yatak bazasının altından hayat kadını çıktı

Antalya’da turist görünümü verdikleri 6 yabancı uyruklu kadına fuhuş yaptıran 4 kişi gözaltına alındı

reklam
Antalya’daki operasyonda yatak bazasının altından hayat kadını çıktı
Son Güncelleme :

09 Haziran 2016 - 12:26

210 views

Baskında geceliği 2 bin TL’den sadece zenginlerle birlikte olan hayat kadınlarından biri operasyon sırasında gizlendiği yatak bazası altından çıkarıldı.Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Kemer ilçesinde fuhuş operasyonu düzenledi. Edinilen bilgiye göre, Kemer ilçesi Göynük bölgesinde lüks tatil evlerinde fuhuş yapıldığı ihbarını alan emniyet güçleri ihbarı değerlendirerek teknik takip başlattı.

Kısa sürede fuhuş yaptırdığı öne sürülen zanlıları tespit eden ekipler, A.A., C.C., Z.C., N.H., isimli şahısların 3’ü Moldovyalı 2’si Ukraynalı ve biride Belarus uyruklu olmak üzere 6 yabancı uyruklu kadını geceliği 2 bin TL’den pazarladıklarını belirledi.

Ayrıca zanlılar olası bir operasyonda birlikte yakalanmamak ve dikkat çekmemek için kadınları ayrı ayrı evlerde konaklatıp kadınlara da turist görüntüsü verdikleri öğrenildi.YATAK BAZASI ALTINDAN ÇIKTIKadınların lüks otellerde sadece zengin müşterilerle birlikte olduğu da öğrenilirken polis zanlıları yakalamak için düğmeye bastı.Yabancı uyruklu kadınlar kaldıkları evde yakalanarak gözaltına alınırken Ukrayna asıllı Anastasia D. isimli kadının operasyon sırasında saklanmak için yatak bazası altına saklandığı ortaya çıktı.Zanlılar Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle Antalya Adliyesi’ne sevk edildi.İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.