ANTAKYA MOBİLYACILAR SİTESİNE YENİ İÇME SUYU DEPOSU YAPILIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 20:20

ANTAKYA MOBİLYACILAR SİTESİNE YENİ İÇME SUYU DEPOSU YAPILIYOR

reklam
ANTAKYA MOBİLYACILAR SİTESİNE YENİ İÇME SUYU DEPOSU YAPILIYOR
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 14:52

160 views

ANTAKYA MOBİLYACILAR SİTESİNE YENİ İÇME SUYU DEPOSU YAPILIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Hatay’ın 15 ilçesinde oluşan içme suyu ihtiyacını karşılamak adına projelerini sürdürüyor.

Hatay genelinde yeni içme suyu hattı döşemenin yanı sıra depo inşaatı ve sondaj kuyusu açma çalışmalarına devam eden Genel Müdürlük, Antakya ilçesi Mobilyacılar Sitesi’nin içme suyu ihtiyacını karşılamak adına yeni içme suyu deposu inşaatına başladı.

Vatandaşlar tarafından gelen talepler doğrultusunda harekete geçen HATSU, Antakya İlçesine bağlı Mobilyacılar Sitesine giden içme suyunun kapasitesini arttırmak amacıyla 600 M3’lük depo inşaatının temel çalışmalarının tamamlandığını ve iksa sistemi olarak 1 metre çapında 24 metre uzunluğunda 22 adet fore kazık, 25 metre istinat duvarının yapılarak daha sağlam olmasının hedeflendiğini aktardı. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.