ANTAKYA BELEDİYESİ’NİN DEMOKRASİ NÖBETİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:24

ANTAKYA BELEDİYESİ’NİN DEMOKRASİ NÖBETİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

reklam
ANTAKYA BELEDİYESİ’NİN DEMOKRASİ NÖBETİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2016 - 15:20

161 views

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ,DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ HEDİYESİ

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci demokrasi nöbetinin 5. gecesinde tekerlekli sandalye ile meydanlara gelen engelli vatandaş Mehmet Kurt’a akülü araç hediye etti.

Akülü Araç Hediyesi (1)_1280x854 Akülü Araç Hediyesi (3)_1280x854

Demokrasi nöbetinde olan vatandaşlara duygusal anlar yaşatan Başkan Kimyeci’nin hediyesi engelli vatandaş Mehmet Kurt’a da büyük sürpriz oldu. AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ve İlçe Başkanı Emrullah Gülen eşliğinde aracı sahibine takdim eden Başkan Kimyeci, “ Tekerlekli sandalye ile demokrasi nöbetine gelerek ülkesine, bayrağına ve devletine sahip çıkan, ülkemizin geleceğinin önüne konmak istenen engele “Dur!” diyen kıymetli vatandaşımız Mehmet Kurt’un daha rahat ve güven içerisinde dolaşabilmesi için Antakya Belediyesi olarak akülü araç hediye ettik. Kendisine bu kutlu davadaki azminden dolayı şükranlarımı sunuyor, acil şifalar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Aldığı hediye karşısında sevinç gözyaşları döken engelli vatandaş Mehmet Kurt, meydanda bulunan demokrasi nöbetçilerine duygusal anlar yaşattı. Kendisi için yaşamsal önem taşıdığını ifade ettiği bu hediye için Başkan Kimyeci’ye ve tüm Antakya Belediyesi ailesine teşekkürlerini iletti.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.