ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ASILSIZ İDDİALARA KARŞI YANITI ATATÜRK SEVGİSİ LAFLA DEĞİL, İCRAATLA OLUR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 14:59

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ASILSIZ İDDİALARA KARŞI YANITI ATATÜRK SEVGİSİ LAFLA DEĞİL, İCRAATLA OLUR

reklam
ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ASILSIZ İDDİALARA KARŞI YANITI ATATÜRK SEVGİSİ LAFLA DEĞİL, İCRAATLA OLUR
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2017 - 12:00

183 views

         Zübeyde Hanım Heykeli Bakım ve Revizesi Yapılarak Yerine Monte Edildi

         Antakya Belediyesi, 15 Temmuz Milli İrade Parkı (Eski DSİ Parkı)’nda yapılan revize çalışmaları sonrasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın heykelinin kaldırıldığına dair sosyal medyada asılsız ithamlara karşılaşmıştır.

         Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; Belli bir merkezden idare edildiğine inandığımız art niyetli bir sosyal medya sayfasında yer alan “15 Temmuz Milli İrade Parkı’ndaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın heykelinin kaldırıldığına dair asılsız itham ve iddialarda bulunulmuştur. Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’ndaki revize çalışmaları çerçevesinde Zübeyde Hanım heykeli, bakım ve yenileme çalışmaları sonrasında Atamıza ve annesi Zübeyde Hanıma layık görünüme kavuşturulmuş, yepyeni bir hale getirilmiş ve parktaki eski yerine tekrar monte edilmiştir. Bu konuda spekülasyon yapan art niyetli çevreleri esefle kınıyor, Atatürk sevgisinin lafla değil, icraatla olacağını belirtiyor, saygılarımızı sunuyoruz.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.