ALTINÖZÜ İLÇESİNDE OKÇULUK KURSUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 06:14

ALTINÖZÜ İLÇESİNDE OKÇULUK KURSUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

reklam
ALTINÖZÜ İLÇESİNDE OKÇULUK KURSUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Son Güncelleme :

16 Kasım 2017 - 12:30

371 views

     ALTINÖZÜ İLÇESİNDE OKÇULUK KURSUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Altınözü Kaymakamlığı tarafından desteklenen ve İlçe Gençlik Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan Okçuluk kursunun açılışı Altınözü İmam Hatip Lisesi spor salonunda düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Uygur, eşi Gülşen Uygur ve kurum müdürleri katıldı.
   ZÜMRE: KURSLARIMIZ ÜCRETSİZ OLARAK DÜZENLENECEK

Okçuluk hocası Mehmet Üşenmez ve profesyonel okçu olan çocukları Rabia ve Burak Üşenmez’in eğitim vereceği kurslarla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Zümre, kursların haftaiçi her gün düzenleneceğini, haftasonu da kurs açmak için girişimlerde bulunduklarını söyledi.     Kursların ücretsiz olduğunu belirten Zümre, kayıt olmak isteyenlerin Halk Eğitim Müdürlüğünde form doldurmalarının yeterli olacağını belirterek, kursun tüm ihtiyaçlarını karşılayan Kaymakam Uygur’a teşekkür etti.

ÜŞENMEZ: OKÇULUK BAYANLARIN EN BAŞARILI OLDUĞU SPORDUR
    Okçuluk hocası Mehmet Üşenmez yaptığı kısa açıklamada, okçuluğun eskiden desteklenmediğini söyledi. Her çağırılan yere gitmediğini, ancak Altınözü’ndeki potansiyeli gördüğü için buraya geldiğini söyleyen Üşenmez, “Okçuluk tüm spor dalları arasında bayanların en başarılı olduğu spor dalıdır. Altınözü’nde bu anlamda önemli potansiyel var. Ben imkansızlıklar içinde pek çok şampiyon yetiştiren bir hoca olarak inanıyorum ki buradan da önemli başarılar elde eden sporcular yetişecektir. Tüm vatandaşları özellikle bayanları bu sporu öğrenmeye davet ediyorum” dedi.

KAYMAKAM UYGUR: SPORU DESTEKLEYECEĞİZ
Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur yaptığı kısa konuşmada, “Altınözü’nde her alanda olduğu gibi sporda da yatırımlar yapılıyor. Yakın zamanda iki spor salonumuz hizmete girecek. Okçulukta da verdiğimiz destekle Altınözü’nde önemli aşama kaydedilecektir. Tüm bayanları, hem tehlikesiz, hem de eğlenceli olan okçuluk sporunu öğrenmeye davet ediyoruz. İnanıyoruz ki sizlerin arasından da hocalarımızın vereceği eğitimle önemli sporcular yetişecektir” dedi.

Konuşmaların ardından milli okçu Rabia Üşenmez kısa bir gösteri yaptı. Daha sonra Kaymakam Uygur ve Emniyet Amiri Harun Kırca da ok attılar. Açılış töreni toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. (Haber: Haber Merkezi- Fotoğraf: Levent Aşkar)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.