ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI, BAŞKAN KİMYECİ’Yİ ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 17:49

ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI, BAŞKAN KİMYECİ’Yİ ZİYARET ETTİ

reklam
ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI, BAŞKAN KİMYECİ’Yİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

08 Şubat 2018 - 14:37

166 views

ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI, BAŞKAN KİMYECİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’yi ziyaret etti.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Antakya Belediyesi’ne ziyaret ederek beni onurlandırdınız. Biz her zaman AK Partili belediye başkanları olarak birbirimizle dayanışma içerisindeyiz. Gerek bilgi birikimimizi, gerekse bütün imkânlarımızı vatandaşımızın hizmetinde kullanmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Vatandaşımızın huzuru, mutluluğu ve refahı için belediyecilik anlamında yapabileceğimiz her türlü hizmeti, kardeş belediyeler olarak dayanışma içerisinde olacağımızı ifade ediyorum. Teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da ziyarette yaptığı konuşmada, “Biz İsmail Kimyeci başkanımızı bir rehber olarak, bir büyüğümüz olarak her zaman önümüzde görmek istiyoruz ve görüyoruz. İnşallah kendisinin yapmış olduğu hizmetleri de kendi içimizde örnek alarak bizler de yapmaya çalışacağız. Allah muvaffak eylesin, hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.