Alman Vakfı İle İyi Niyet Ve Destek Anlaşması « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:49

Alman Vakfı İle İyi Niyet Ve Destek Anlaşması

reklam
Alman Vakfı İle İyi Niyet Ve Destek Anlaşması
Son Güncelleme :

20 Haziran 2016 - 9:18

188 views

Kırıkhan Belediyesi ile Alman Gesellschaft für internatonale Zusammenarbeit GmbH (GIZ) ve Yuva Derneği, iyi niyet ve destek anlaşması yaptı.
Alman Vakfı ile yapılan bu anlaşmayla Kırıkhan Belediyesi Gesellschaft für internatonale Zusammenarbeit GmbH ve Yuva Derneği arasında, “Beklentileri hayata geçirmek için ortaklık ve belediye altyapı desteği” adı altında Federal Alman Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı desteği ile GIZ Projesi kapsamında kurulan ortaklık teyit edildi.
Bu projenin kabul edilmesiyle birlikte, Suriyeli mülteci ve ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarına yönelik geçim kaynağı fırsatları sağlamak amacıyla uygulamalar gerçekleştirmek ve acil önlemler almanın yanı sıra, tüm vatandaşlara hizmet temin eden ev sahibi belediyelere destek sağlanması hedefleniyor.

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-146’);
});

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-205’);
});

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.