Alakuş’tan HBB’ye teşekkür « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 19:10

Alakuş’tan HBB’ye teşekkür

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Başkanı Mehmet Alakuş, sanayi sitesi yolunun asfaltlanmasından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, HBB Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan’a, HBB Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları’na ve tüm çalışanlarına teşekkür mesajı yayınladı.

reklam
Alakuş’tan HBB’ye teşekkür
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2021 - 17:31

336 views

Alakuş’tan HBB’ye teşekkür

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Başkanı Mehmet Alakuş, Yeni sanayi sitesi yolunun asfaltlanmasından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, HBB Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan’a, HBB Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları’na ve tüm çalışanlarına teşekkür mesajı yayınladı.


Başkan Alakuş mesajında, “HBB Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya beyle Yeni sanayi sitemizin giriş yolunu kontrol edip daha sonra sitemizdeki öbür yolların 1.iniş, 2.iniş ,3.iniş, 5.iniş yolların beton asfalt ve işyeri önlerinin taş parke yapımı işlerinin en kısa süreçte yapımına başlama sözü verdi . Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Doçent Doktor Lütfü Savaş ,Genel Sekreter Nihat Tazeaslan ,Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları ,na Yeni sanayi sitesi esnafının adına teşekkür ederim varolsunlar” ifadelerini kullandı. Haber:Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.