ADANA BAŞKENT HASTANESİNDEN AKADEMİ HASTANESİNE TRANSFER « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:41

ADANA BAŞKENT HASTANESİNDEN AKADEMİ HASTANESİNE TRANSFER

reklam
ADANA BAŞKENT HASTANESİNDEN AKADEMİ HASTANESİNE TRANSFER
Son Güncelleme :

24 Ekim 2017 - 12:45

324 views

        ADANA BAŞKENT HASTANESİNDEN AKADEMİ HASTANESİNE TRANSFER

              Hatay’lı hastaların, Adana Başkent Hastanesinden tanıdığı, Adana’da Hatay’ lı hastalarla ilgilenmesi ile takdir toplamış, başarılı Dâhiliye Uzmanı Dr. Sedat GÖZEL Antakya Özel Akademi Hastanesine transfer oldu.

Bölgemizin başarılı hastanelerinden olan Özel Antakya Akademi Hastanesi  bünyesine kattığı  alanında başarılı doktorlar ile gücüne güç katmaya devam ediyor. Hafta başında Özel Antakya Akademi Hastanesinde göreve başlayan Dr. Sedat GÖZEL’in bundan sonra Antakya’da çalışacak olması hem hastalar hem de halk tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Uzm. Dr. Sedat GÖZEL’i kadrolarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Özel Antakya Akademi Hastanesi  Yönetimi, kadrolarına ekleyecekleri yeni isimler ile hastalarına en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizerek, Uzm. Dr. Sedat GÖZEL’e çalışmalarında başarılar diledi.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Uzm. Dr. Sedat GÖZEL, Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Adana Başkent Üniversitesi Hastanesinde yaptığı başarılı çalışmalar ile biliniyor. Adana Başkent Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Yoğun Bakım Sorumluluğunu 2,5 yıl boyunca başarıyla yerine getiren Gözel ayrıca Onkoloji bölümünün çalışmalarında da aktif olarak bulunmuştur; Kanserden korunma, Böbrek Nakli hastalarının ve Tanısı konulamamış hastalıkların takibinin yapılmasında çalışmalarının olduğunu bildirmektedir. 2009 yılında Acil Tıp eğitim kursu, Hekimin Hukuki sorumlulukları, Hekimin Sorumluluğu ve Sigara, Tıbbi Etik, Araştırma Eğitimi ve 2013 yılında Hasta ve Çalışan Güvenliği Eğitimi aldı. ERCP Komplikasyonları-Tek Merkezli Retrospektif Çalışma konusunda tezi bulunan Uzm. Dr. Sedat GÖZEL, Türkiye ve Yurtdışında birçok İç Hastalıkları Konferanslarına katılmıştır.

Özel Antakya Akademi Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Mehmet KILIÇLAR; ‘’daima ekip ruhuyla çalışan tüm doktor arkadaşlara başarılar, hastalara da acil şifalar diliyorum’’ dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.