6 TEMMUZ KIRIKHAN’IN KURTULUŞU İÇİN “HALK YÜRÜYÜŞÜ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:35

6 TEMMUZ KIRIKHAN’IN KURTULUŞU İÇİN “HALK YÜRÜYÜŞÜ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

reklam
6 TEMMUZ KIRIKHAN’IN KURTULUŞU İÇİN “HALK YÜRÜYÜŞÜ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2017 - 12:19

230 views

6 Temmuz Kırıkhan’ın düşman işgalinden Kurtuluşunun 79.yıldönümünde Kırıkhan’da Halk Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Ziraat Bankası 15 Temmuz Şehitler Meydanından, Kanatlı Caddesi boyunca Cumhuriyet Alanına kadar Mehteran takımı eşliğinde Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Temel Aday, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan,

ve ilçe teşkilatı, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, öğrenciler ve ilçe halkı katıldılar.

Cumhuriyet alanında sona eren Kurtuluş Yürüyüşü sonrası Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 79.yılı münasebetiyle düzenlenen “Kurtuluş yürüyüşüne” katılan vatandaşlarımıza teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.