3.YAPI VE İNŞAAT FUARI KAPILARINI AÇIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:22

3.YAPI VE İNŞAAT FUARI KAPILARINI AÇIYOR

reklam
3.YAPI VE İNŞAAT FUARI KAPILARINI AÇIYOR
Son Güncelleme :

09 Nisan 2019 - 13:55

159 views
  1. YAPI VE İNŞAAT FUARI KAPILARINI AÇIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Esnaf Sanatkarları Odası tarafından “3. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 10 Nisan kapılarını açıyor.

Şehrin ekonomisine katkı sağlaması amacıyla yapılan “3. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” çok sayıda katılımcı firma ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 10-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda, şehrin ekonomisine katkı sağlaması ve yatırımcıların yüzünü Hatay’a çevirmesi amaçlanıyor.

10 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te kapılarını açacak ve 5 gün boyunca ziyaretçilerini bekleyecek olan “3. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı”; yerli ve yabancı yatırımcılar başta olmak üzere çok sayıda konuğu ağırlamaya hazır. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.