3.HATAY TARIM FUARI AÇILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 05:32

3.HATAY TARIM FUARI AÇILDI

reklam
3.HATAY TARIM FUARI AÇILDI
Son Güncelleme :

02 Kasım 2018 - 8:58

211 views

                3.HATAY TARIM FUARI AÇILDI

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Hatay Tarım Fuarı, protokol üyeleri, oda Başkanları, STK Başkanları, resmi kurum ve kuruluşları ile firmaların katılımıyla dün düzenlenen açılış töreni ile açılışı gerçekleştirildi.

Hafta sonuna kadar düzenlenecek olan 3. Tarım Fuari’na Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Hatay Tarım İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz, RTSO Başkanı Necmettin Zaroğlu, oda başkanları, STK temsilcileri ve firma sahipleri katıldı.

AÇILIŞ TÖRENİNE SİYASİ PARTİLERİN TEMSİLCİ GÖNDERMEMELERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

3.Hatay Tarım Fuarı’nın açılış konuşmasını gerçekleştiren Hatay İl Tarım Müdürü Ergün Çolakoğlu yapılan faaliyetlerle ilgili bilgiler verdiler. Fuarın ikinci konuşmasını gerçekleştiren ATSO Başkanı Hikmet Çinçin yaptığı konuşmada, “Gönül isterdi ki, siyasi parti temsilcinin de aramızda olmasını isterdim. Ankara’da gerçekleştirilen Hatay Tanıtım Günleri’ne katıldıklarından buraya bir temsilci göndermelerini isterdim. Buradan selamlarımı gönderiyorum. Hatayla ilgili sorunlar henüz çözülmüş değildir. Tarımı yakından ilgilendiren Reyhanlı ve Karaçay Barajı daha bitirilmedi. Bu barajların bitirilmesi elzemdir. Ekonomik sorunların başında yer alan Yayladağı ve Cilvegözü Sınır Kapıları daha açılmış değildir. Açılmasını bir an önce yetkililerden talep ediyoruz. Fuarlarımızın Hatay’ımıza hayırlı olmasını diliyor, firmalarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Tarım Fuarında bir konuşma yapan HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz yaptığı konuşmada, “Hatay’ın Fuarlar Kenti olabilmesi için çaba gösteren bu işin mimarı Hatay Mobilyacılar Odası Başkanı M. Ali Yapar’ın başlattığı çalışmalar her geçen gün daha iyiye gitmektedir. Ben ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in konuşmalarının altına imza atıyorum. Hatay’ın Fuarlar Kenti olabilmesi için artık daha kapsamlı bir alan şart olmuştur. Devlet büyüklerimizden fuar alanı diyebileceğimiz bir alanı Hatay’a kazandırma konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz. Hatay esnafına ancak bu yakışır. Fuarın tüm katılımcılara hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Diyerek konuşmasını tamamladı.

3.Hatay Tarım Fuarı’nda bir konuşma gerçekleştiren Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu yaptığı konuşmada “Hatay’da fuarların yapılmasını çok önemsiyoruz. Her fuarda olduğu gibi Tarım Fuarında da Hatay’ın tanıtılmasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda Hatay’ımız bir tarım kentidir. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (Haber/Fotoğraf: Hatice Kübra İsmetoğlu – Leyla Karaman)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.