15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA KOŞUSU KIRIKHAN DA YAPILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:35

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA KOŞUSU KIRIKHAN DA YAPILDI

reklam
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA KOŞUSU KIRIKHAN DA YAPILDI
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2017 - 16:06

186 views

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Atletizm Koşusu Kırıkhan’da yapıldı.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında Kırıkhan İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Kırıkhan Mesire alanında gerçekleştirilen koşuya, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, , Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, , Kırıkhan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz, Ak Parti , Kırıkhan İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça, MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, Atletizm Federasyon Yetkilileri, yarışa katılan öğrenciler ve şehit aileleri katıldılar.

Kırıkhan Kaymakamı Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Şehit Aileleri Merkezi Başkanı Uğur Saylak ve Şehit ailelerinin birlikte start vermesi ile Yeni Devlet Hastanesi önünde başlayıp Kırıkhan Atatürk bulvarında son buldu. Yarışmaya çeşitli ilçelerden gelen 60 öğrenci katıldı. Dereceye giren öğrencilere madalyalarını Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz verdi.

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran,Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz günün anlamına ilişkin birer konuşma yaptılar. Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, Halk koşusuna katılım ve desteklerinden dolayı Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a plaketlerin takdimi yapıldı. Tören, yarışmada dereceye giren öğrenciler tarafından Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan ile Şehit Gülşah Güler ve Şehit Hurşit Uzel’in ailesine Türk Bayrağı hediye etmesiyle son buldu. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.