15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI’NDA SABAH SPORU HİZMETİ VATANDAŞLARDAN BÜYÜK BEĞENİ ALIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:26

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI’NDA SABAH SPORU HİZMETİ VATANDAŞLARDAN BÜYÜK BEĞENİ ALIYOR

reklam
15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI’NDA SABAH SPORU HİZMETİ  VATANDAŞLARDAN BÜYÜK BEĞENİ ALIYOR
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 12:09

378 views

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI’NDA SABAH SPORU HİZMETİ

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK BEĞENİ ALIYOR

       Antakya Belediyesi, 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda (Dsi Parkı) spor severlere uzman antrenör eşliğinde sabah sporu yaptırıyor.

      Pazar hariç haftanın 6 günü her sabah 06.30 ile 07.30 saatleri arasında parka gelen spor severlere, uzman antrenör eşliğinde spor yaptırılıyor.

     Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Antakya Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını korumayı, sporu ve sporcuya destek olmayı çok önemsiyoruz. Bu kapsamda 31 Temmuz sabahı itibariyle 15 Temmuz Milli İrade Parkında uzman antrenör eşliğinde sabah sporu hizmetini hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın büyük beğenisi ve yoğun ilgisi ile başladığımız sabah sporumuz mevsim şartları elverdiği sürece devam edecek. Tüm hemşehrilerimizi Pazar günleri hariç her sabah 06.30 ile 07.30 saatleri arasında 15 Temmuz Milli İrade Parkımıza bekliyoruz.”(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.